Widget Image

Wil jij ook de juiste doelgroepen bereiken met de juiste boodschap, van drukwerk tot digitaal? Dan is Breedbeeld er voor jou. Wij hebben echt alles in huis om je merk, product of dienst doeltreffend onder de aandacht te brengen. Ervaar het zelf; neem contact met ons op voor een kennismaking.

Proef zelf maar!

20 jaar Breedbeeld; profiteer van onze jubileumactie!

 

Profiteer van onze jubileumactie

In 2019 vieren we bij Breedbeeld Communicatie ons 20-jarig jubileum. In de loop der jaren hebben steeds meer opdrachtgevers ontdekt dat wij onze bedrijfsnaam eer aandoen. Met topprestaties over de volle breedte van ons vak. Ontwerp en realisatie van online en offline communicatiemiddelen. Maar ook complete coördinatie en begeleiding van beurzen en andere projecten.

 

Vier uur vakwerk cadeau!

Heb jij nog geen ervaring met Breedbeeld? En ben je benieuwd wat wij voor jou in huis hebben? Dan is dit je kans. Want we vieren ons jubileum met een mooi cadeau: als jij ons dit jaar inschakelt voor een opdracht, zijn de eerste 4 studio-uren voor onze rekening!

 

Wat kunnen wij voor jou doen?

Belangstelling? Wij bellen je terug om te bespreken waaraan jij die 4 gratis studio-uren zou willen besteden. Graag tot gauw!