wat we doen

drukwerk & promotie

Jouw onderneming een flinke boost geven en je naamsbekendheid vergroten? Ga dan voor gedrukte media, zoals een catalogus, brochure, flyer of magazine. Want juist in deze tijd, waarin communicatie zich voornamelijk online afspeelt, is het een verademing voor jouw klanten om eens rustig en zonder swipen jouw producten of diensten te bekijken.

Breedbeeld Communicatie heeft al twintig jaar ervaring in het ontwerpen en samenstellen van brochures, flyers, catalogi, folders, verpakkingen, advertenties en zelfs boeken, magazines en losbladige edities in ringbanden. En ben je op zoek naar extra opvallend promotiemateriaal voor jouw bedrijf? Laat ons dan een exclusief gezelschapsspel maken over jouw onderneming. Of verras jouw klanten met een chocolade-editie van een bekend bordspel. Wedden dat ze jouw naam nooit meer vergeten?

even niet swipen

folder laten maken

Folder
Stuur jouw boodschap de wereld in en laat Breedbeeld Communicatie jouw folder ontwerpen, opmaken en afdrukken. Deel de folders uit op de beurs, verspreid ze huis-aan-huis of leg ze neer op een plek waar jouw doelgroep vaak te vinden is. Wij maken voor jou een pakkende folder, waarin de nadruk ligt op jouw boodschap. Onze folders zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, papierdiktes en met verschillende vouwopties.

drukwerk deventer

Magazine
Met een magazine geef je wel een heel bijzonder visitekaartje af! Laat zien wie je bent, waar jouw bedrijf voor staat en wat jouw bedrijf onderscheidend maakt. Wij hebben alle disciplines in huis om jouw magazine te ontwikkelen. Perfect om te verspreiden onder klanten, aan businesspartners, op beurzen of om op de koffietafel te leggen.

Visitekaartjes
Onmisbaar voor elke ondernemer; een set visitekaartjes die je altijd bij je hebt. Je weet immers nooit wie je tegenkomt. Wel zo handig als je potentiële klanten, collega-ondernemers of geïnteresseerden in jouw bedrijf meteen je contactgegevens kunt overhandigen. Een goed ontworpen en overzichtelijk visitekaartje herinnert mensen eraan waar jullie elkaar ontmoet hebben. Geïnteresseerden in jouw producten of diensten moedig je aan om contact op te nemen of je website of social media-kanalen te bezoeken voor meer informatie. Heb je reeds een logo en huisstijl? Dan verwerken wij deze in jouw visitekaartjes. Nog geen logo of huisstijl? Wij ontwerpen een krachtige huisstijl die blijft hangen! En ook over het drukwerk hoef jij je geen zorgen te maken. Wij regelen alles, zodat jij je visitekaartjes meteen mee kunt nemen naar je volgende afspraak, netwerkbijeenkomst of beurs. Get connected met een set indrukwekkende visitekaartjes van Breedbeeld Communicatie!

visitekaartjes

Flyer
Een flyer bestaat uit een enkel blad, dat aan een of beide zijdes bedrukt wordt met jouw boodschap. Een snelle en effectieve manier om jouw klanten te vertellen over jouw bedrijf, product, dienst of evenement. En net als een folder perfect om te verspreiden onder jouw (potentiële) klanten. Wij verzorgen het gehele proces: van ontwerp tot drukwerk. We zorgen ervoor dat jouw boodschap in een oogopslag duidelijk wordt!

Boek
Jouw lesmethode, cursus of training, de foto’s en verhalen van een bedrijfsjubileum of een echte eyecatcher boordevol succesverhalen over jouw bedrijf; een boek blijft bewaard en zal regelmatig ter hand worden genomen door collega’s, partners, klanten, cursisten en alle andere geïnteresseerden. Samen met jou bepalen we de inhoud van het boek voor jouw bedrijf, met foto’s, teksten en illustraties die het waard zijn vastgelegd te worden in een professionele, gedrukte en gebonden editie.

boek_laten_maken

Spel
Een bordspel, kaartspel, gezelschapsspel of dobbelspel; ontspannend om te spelen of juist leerzaam met een educatieve insteek. Wij werken samen met een gerenommeerde partij die licenties bezit om ook van jouw onderneming een uniek spel te maken. Wat dacht je van een exclusief memory-, monopoly-, twister- of kaartspel van jouw bedrijf? Geweldig om uit te delen als jubileumcadeau aan jouw werknemers of als eindejaarsgeschenk aan jouw klanten en partners.
Het is zelfs mogelijk deze gezelschapsspellen in chocoladevariant te vervaardigen.

Meer weten over gedrukte media?
Lees onze blog over direct marketing!

Catalogus
Een waardevolle en stijlvolle manier om jouw producten te presenteren. Een catalogus is dé manier om jouw klanten in alle rust te laten bekijken wat jouw bedrijf te bieden heeft. Een catalogus wordt vaak voor lange tijd bewaard en door meerdere mensen bekeken. Op de zaak aan de koffietafel of lekker thuis op de bank. Van fotografie, illustraties, teksten tot opmaak en het laten afdrukken van jouw catalogi; Breedbeeld Communicatie regelt het voor je. En wil je je catalogus op een bijzondere manier aanbieden? Wij maken ook speciale opbergmappen voor catalogi. Zo wordt jouw brochure een echt bewaaritem, dat nog lang meegaat.

catalogus laten maken

Illustraties & beeldmateriaal
Illustraties, fotobewerking op maat, een perfecte layout en logo’s die in het oog springen, zijn allemaal onderdelen van jouw complete huisstijl. Maar bij Breedbeeld Communicatie kun je ook terecht voor losse illustraties. Professioneel en creatief, voor uiteenlopende doeleinden; van uitnodigingen tot visitekaartjes. En ook als je op zoek bent naar een van de onderdelen die deel uitmaken van jouw huisstijl kun je bij ons terecht. Alleen professioneel beeldmateriaal nodig, zodat je zelf weer verder aan de slag kunt met je website? Alles is mogelijk bij Breedbeeld Communicatie. Wij willen je op elk vlak helpen om jouw onderneming te boosten en jouw naamsbekendheid te vergroten.

Verpakkingsmateriaal & mailing
Van enveloppen en briefpapier voorzien van jouw logo tot exclusieve doosjes en fraai verpakkingsmateriaal om de producten uit jouw webshop te versturen; wij zorgen ervoor dat alles wat jij opstuurt naar je klanten jouw merk uitstraalt.