Wil jij ook de juiste doelgroepen bereiken met de juiste boodschap, van drukwerk tot digitaal? Dan is Breedbeeld er voor jou. Wij hebben echt alles in huis om je merk, product of dienst doeltreffend onder de aandacht te brengen. Ervaar het zelf; neem contact op met Annelies voor een kennismaking.

 

Colmschaterstraatweg 18
7433 PR Schalkhaar
0570 – 609 480
06-22 68 10 44
annelies@breedbeeld.nl

“Wij werken al vele jaren met veel plezier samen met Breedbeeld. De medewerkers zijn professioneel, vriendelijk en ze leveren altijd kwaliteit. Ook als er haast geboden is, weet Breedbeeld de klus snel en vakkundig te klaren!”

Spectron

“In oktober 2017 hebben wij ons naadloos akoestisch plafond, Rockfon Mono Acoustic gelanceerd op de Dutch Design Week in Eindhoven, waar we gekozen hebben voor een side-event voor architecten uit Nederland en Belgie, die we hebben samengebracht om zich een dag onder te dompelen in de wereld van Dutch Design om daarbij Rockfon in een ander ‘perspectief’ te plaatsen in de ogen van de architecten, die Rockfon vooral kennen als functioneel systeemplafond. Breedbeeld communicatie wist het nieuwe design ‘perspectief’ bij Rockfon zeer goed te vertalen in de communicatie en vormgeving in aanloop en tijdens dit evenement. Dit, samen met het erg geslaagde evenement op zich, bracht de gewenste reactie teweeg bij het publiek.”

Rockfon

“Vanaf het eerste moment dat ik contact had met Jeroen, liep het direct goed Er wordt snel aangevoeld en opgepakt wat voor ons op dat moment nodig is. Het aanleveren en uitvoeren van diensten gebeurd vaak sneller dan vooraf afgesproken, altijd op tijd.”

The Inside

“Wij doen al jaren erg prettig zaken met Breedbeeld. Een heel fijn team van professionals. Zij hanteren korte lijnen met bijzondere persoonlijke aandacht. Dat zie je terug in het werk van Breedbeeld. In april 2018 zijn wij overgegaan naar een nieuw bedrijfspand. Dagelijks krijgen wij van onze klanten en toeleveranciers complimenten over de nieuw uitstraling daarvan! Breedbeeld heeft dit van a tot z verzorgt! Bedankt Annelies, Jeroen en het team Breedbeeld.”

Klein Klouwenberg Boon

“Sinds enkele jaren is PHB Deventer een zeer tevreden klant van Breedbeeld. Breedbeeld heeft de gehele nieuwe huisstijl ontworpen, bestickeren ons wagenpark en leveren daarnaast ook al ons drukwerk. Creativiteit, snelheid, kwaliteit en communicatie zijn de absolute sterke kanten van Breedbeeld. Even een advertentie tussendoor maken, niets is teveel. De samenwerking met Annelies en Jeroen wordt door mij als zeer prettig ervaren.”

PHB Deventer

“Wij werken al jaren naar tevredenheid samen met communicatiespecialist Breedbeeld uit Deventer. Zo verzorgt men onze huis aan huis folders en diverse point of sale verkoopmaterialen voor in de Tuinmeubelland mega stores. Wat we vooral waarderen is het altijd bereid zijn om mee te denken en te helpen. En naast een prima flexibiliteit, waarderen we ook de snelheid en het nakomen van gemaakte afspraken.“

Tuinmeubelland

“Sinds 2001 en het ontstaan van mijn bedrijf is Breedbeeld betrokken geweest bij de vormgeving van mijn boeken, folders en website. Ik ben enorm enthousiast over de samenwerking en het prachtige werk wat zij keer op keer weten te creëren. Fijn team mensen om mee samen te werken!”

Ervaar het maar

“Onze samenwerking met Breedbeeld zien wij als een verlengstuk van ons bedrijf die al vele jaren voor beide partijen goed werkt. Het team van Breedbeeld geeft invulling aan het design van onze spellen maar denkt ook actief mee in al onze uitingen. Een op elkaar ingespeeld team welke door de gezonde klant-relatie iedere keer weer uitgedaagd wordt het beste naar voren te brengen.”

Gamesformotion