wat we doen

point of sale (POS-) & winkelmaterialen

Wil je Point of sale materiaal – kortweg POS-materiaal – laten maken? Of je nu een display nodig hebt voor de toonbank, opvallende beach-vlaggen voor de ingang van jouw shop of een handige roll-up banner voor jouw deelname aan een beurs; Breedbeeld Communicatie ontwerpt, creëert en produceert jouw POS-materialen.

Point of sale materialen zijn er in vele soorten en maten, maar hebben allemaal hetzelfde doel: het zijn de materialen om jouw bedrijf te presenteren, klanten te informeren en jouw merk in the picture te zetten. Weet je al welke materialen je nodig hebt? Of vind je het prettig om eerst met ons te sparren over geschikte materialen voor jouw bedrijf? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op. Of neem vast een kijkje in onderstaand overzicht met POS- en winkelmaterialen.

jouw merk in the picture

Roll-up banner
Een roll-up banner bestaat uit een voet en een uitklapbare staander met daarin een uitrolbare banner. Makkelijk mee te nemen naar beurzen, evenementen of pop-up stores. Altijd jouw reclame bij de hand om te tonen aan klanten en bezoekers.

ellipse display laten maken

Ellipse display
Een ware 3-d blikvanger is een ellipse display. Vouw op locatie de ellipse display uit tot een pilaar, een staand reclamebord, waar klanten letterlijk omheen kunnen lopen.

Display laten maken

(Toonbank)display
De manier om de klant impulsaankopen te laten doen. Op de toonbank of op een prominente plek staat een display, voorzien van jouw logo, gevuld met jouw producten, tegen een aantrekkelijke prijs. Maar een toonbankdisplay kan tevens de aandacht vestigen op jouw evenement, actie of dienst. Vul de toonbankdisplay met kortingsbonnen, brochures of weggevertjes, zoals pepermuntjes, zeepjes of pennen met jouw logo of slogan erop.

tafelkaart

Tafelkaart
Terwijl de klant even rustig aan tafel zit, of aan de statafel staat, pakt hij/zij de tafelkaart erbij. Klinkt als een menukaart in de horeca – waarvoor tafelkaarten natuurlijk bij uitstek geschikt zijn – maar niets is minder waar. Juist op beurzen of tijdens evenementen kun jij opvallen bij jouw potentiële klanten door te presenteren wat jij in huis; met een tafelkaart als POS materiaal trek je de aandacht van een groot en divers publiek.

spel laten maken

Bord-, kaart of gezelschapsspel
Een bordspel, kaartspel, gezelschapsspel of dobbelspel; ontspannend om te spelen of juist leerzaam met een educatieve insteek. Laat van jouw merk of onderneming een spel maken. Perfect als cadeau voor nieuwe klanten, geweldig om uit te delen op beurzen en evenementen of om weg te geven als eindejaars- of jubileumcadeau. Het is zelfs mogelijk spellen-op-maat in chocoladevariant te laten vervaardigen!

Wobbler
Een wat? Ja, een wobbler. Een wiebelaar. Zo’n in het oog springend merk, actie of product, dat in de schappen bungelt aan een flexibele, transparante strip. Bij de kleinste luchtbeweging wiebelt jouw merk en wordt de aandacht van jouw klant getrokken.

wobbler

Foldable display
Dé topper onder de POS materialen is de foldable display. Zoals de naam al aangeeft is deze display vouwbaar. Zo’n vouwbare display kun je laten maken in uiteenlopende afmetingen. Kleine displays voor op de balie of grote displays voor deelname aan de beurs of voor gebruik tijdens een evenement. Een vouwbare display kan tijdelijk ingezet worden, maar ook voor langere tijd staan in jouw bedrijf, winkel of restaurant.getrokken.

display voor winkel

Shopmodule
Presenteer jouw producten in op-maat-gemaakte shopmodules. De shopmodule geeft meteen de sfeer, omgeving of situatie weer waarin jouw producten perfect van pas komen. Fietsen in een berglandschap, terrasmeubelen op een knus balkon of diervoeding met tevreden beestjes op de achtergrond; met een shopmodule laat je de mogelijkheden van jouw product zien.

shopmodule laten maken

Standbouw
Deelnemen aan de beurs op een opvallende manier kan lastig zijn. Iedereen heeft immers dezelfde standaard beursstand. Met een unieke stand val je op. Dat betekent niet dat jouw stand veel groter moet zijn dan de andere standhouders, het betekent juist dat jouw standbouw nét even anders moet zijn. In jouw stand gebeurt het. Bijzondere effecten, een cosy sfeer of juist een open boek; laat je stand eruit springen en kies voor standbouw-op-maat. Bezoekers aan de beurs vergeten jouw stand in ieder geval níet.

standbouw beurs
brochure laten maken

Catalogus, magazine of folder
Al jouw producten, diensten of mogelijkheden aantrekkelijk en overzichtelijk gepresenteerd in een catalogus, magazine of brochure. Geef je klanten in deze online tijd alle ruimte om eens rustig offline te bladeren door een catalogus, magazine of folder. Deze gedrukte media kun je uitdelen, op je kantoor neerleggen, meenemen naar een beurs of evenement of huis-aan-huis verspreiden.

Plafondhanger
Al denk je dat je er niet op let, maar lopend door de supermarkt sla je onbewust de informatie die boven je hoofd hangt op. Kortingen, nieuwe producten of acties? Als ze aan het plafond hangen, heb je het toch opgemerkt. Plafondhangers zijn niet alleen geschikt voor winkels, maar juist ook voor bedrijfspanden, beurzen en horeca. Onopvallend de aandacht trekken doe je met plafondhangers.

plafondhangers laten maken

Dibond bord
Een opvallend reclamebord, voor binnen- of buitengebruik. Klein of groot; een dibond bord betekent full color reclame die direct in het oog van de klant springt.

dibond

Vlag/beach-vlag
De vlaggen wapperen je al tegemoet. Hier moet je blijkbaar zijn! Vlaggen en beach-vlaggen, bedrukt met jouw logo, nodigen uit. Plaats de vlag of beach-vlag voor jouw stand op de beurs, voor de ingang van jouw bedrijf of verwelkom klanten in jouw restaurant.

vlag reclame bedrijf

Niet het POS-materiaal gevonden dat je zocht?
Bij Breedbeeld Communicatie is nog veel meer mogelijk!
Wat dacht je van handdoeken, badjassen, truien, of shirts met jouw bedrijfslogo of slogan? Neem vrijblijvend contact op, dan gaan we samen sparren over jouw perfecte POS-materialen!
Laat Breedbeeld Communicatie jouw POS-materialen maken zodat de wereld kan zien wat jouw bedrijf in huis heeft.
Meer weten? Lees dan onze blog over het verhogen van je omzet met POS-materiaal.

werkkleding bedrukken logo