Displays – Gamesformotion

Displays – Gamesformotion

Wij maken displays!

Onze displays zijn niet alleen perfect om in de winkel te zetten, we maken ook displays geschikt voor toonbanken, recepties, balies of displays om te gebruiken op (vak)beurzen. Voor onze klant Gamesformotion maakten we een foldable display. Deze vouwbare display is eenvoudig in te klappen en mee te nemen naar de volgende klant, beurs of winkel.

 

Over de foldable display voor Gamesformotion

 

Gamesformotion creëert spellen op maat voor alle denkbare doeleinden, van reclame tot educatie. Uniek zijn de chocolade edities van bekende en ’s werelds meest geliefde spellen, zoals Scrabble, Uno en Monopoly. Daarmee is Gamesformotion fameus en uniek.

Om instore exposure te bevorderen ontwierp Breedbeeld Communicatie een handige, vouwbare display. Een makkelijk uit te vouwen kartonnen box in drie verschillende formaten. Een kleine voorraad spellen kan er in geplaatst worden en de voorkanten zijn goed zichtbaar. Deze display trekt aandacht, stimuleert de winkelverkoop en brengt ‘rumour around the brand’.

 

Displays en POS-materialen

Displays vallen onder de noemer ‘POS-materiaal’; Point-Of-Sale-materialen. POS-materialen zijn erop gericht om jouw merk en producten onder de aandacht te brengen bij jouw klanten. Meer weten over de voordelen van displays of andere POS-materialen van Breedbeeld Communicatie? Lees dan onze blog Hoe verhoog ik mijn omzet met POS-materiaal?