Wil jij ook de juiste doelgroepen bereiken met de juiste boodschap, van drukwerk tot digitaal? Dan is Breedbeeld er voor jou. Wij hebben echt alles in huis om je merk, product of dienst doeltreffend onder de aandacht te brengen. Ervaar het zelf; neem contact op met Annelies voor een kennismaking.

 

Colmschaterstraatweg 18
7433 PR Schalkhaar
0570 – 609 480
06-22 68 10 44
annelies@breedbeeld.nl

Huisstijl & logo

Een krachtige en treffende huisstijl, die in één oogopslag precies jouw merk- of bedrijfsidentiteit weergeeft;
de eerste stap in het presenteren van jouw onderneming naar buiten toe.
Breedbeeld Communicatie ontwerpt een logo en huisstijl waar jouw (potentiële) klanten niet omheen kunnen.
Helder, sterk, duidelijk en onderscheidend.
Wij creëren dé visuele identiteit van jouw onderneming.

logo_laten_ontwerpen_deventer

Wat is jouw verhaal?
Uiteraard staan jouw wensen centraal bij het ontwerpen van het logo en de huisstijl. We laten ons inspireren door jouw verhaal. Waar staat jouw bedrijf voor? Welke diensten of producten bied je aan? Welke elementen moeten in het logo verwerkt worden?

Jouw huisstijl doorgezet in producten
We ontwerpen meerdere logo’s en huisstijlen, zodat jij kunt kiezen welke het meest bij jou en jouw onderneming past. De gekozen huisstijl zetten we door in alle producten die jij nodig hebt voor jouw onderneming; van briefpapier, visitekaartjes en enveloppen tot offertemappen, whitepapers en schrijfblokken. Check hier alle mogelijkheden voor drukwerk en promotie. (Vooral de bordspellen en tassen zijn gaaf, he?)

Drukwerk en online media
En niet alleen ontwerpen we jouw logo en huisstijl, wij regelen ook het drukwerk van alle benodigde producten in jouw huisstijl tegen een zeer voordelig tarief. Wil je jouw huisstijl ook online doorzetten op je website en social media-kanalen, maar kun je hier wel wat hulp bij gebruiken? Lees dan wat we op online gebied allemaal voor je kunnen doen.

Meer weten? Lees dan onze blog over logo, huisstijl en merkidentiteit!