wat we doen

online media & websites

Wil je een website laten maken voor jouw bedrijf? Of heb je een webshop nodig zodat je online kunt verkopen? Dan zit je bij Breedbeeld Communicatie helemaal goed. Voor een vast en voordelig tarief bouwen we jouw website of webshop, voorzien van jouw logo en helemaal in jouw huisstijl. En wil je je bedrijf een extra online boost geven? Laat ons dan jouw social mediakanalen opzetten, optimaliseren of aanvullen met waardevolle content.

Website, webshop & webdesign
Tegenwoordig kan iedereen een website bouwen, toch? Er zijn talloze programma’s waarmee zelfs de grootste digibeet zijn onderneming online kan zetten. Dat klopt. Maar daarmee ben je er nog niet. Online vindbaarheid is van het grootste belang voor elke ondernemer en online vindbaarheid hangt van vele factoren af. Bovendien is een professionele, overzichtelijke website, die precies past bij jouw onderneming het visitekaartje van jouw bedrijf. Wij ontwerpen jouw website, creëren SEO-webteksten en sprankelend beeldmateriaal, voegen alle gewenste toepassingen en koppelingen toe en zorgen ervoor dat jouw website probleemloos draait.

Wij maken jouw website.. en daarna?
Als wij jouw website of webshop tot in de puntjes af hebben en jij helemaal tevreden bent met het resultaat, is de keuze aan jou: Wil je zelf nieuwe content uploaden of geef je dit liever uit handen? Alles is mogelijk bij Breedbeeld Communicatie. Jij bezit sowieso alle inloggegevens van jouw website of webshop en kunt te allen tijde zelf je website aanpassen. Maar als je een drukke periode hebt, nemen we het updaten van de website graag even van je over. Snel kunnen schakelen, samenwerken en flexibiliteit zijn de kracht van het ondernemerschap. Wij staan voor je klaar! Zo kun je bij ons een handige en voordelige strippenkaart aanschaffen, waarmee je tussendoor klussen aan ons kunt uitbesteden. Hoe fijn is dat?!

Social media
Communicatie speelt zich anno nu voornamelijk online af. Facebook, Instagram, LinkedIn, influencers; als klanten op zoek zijn naar jouw bedrijf is het van belang dat je vooral ook op de socials vindbaar bent, kick ass content post en uiteraard een groep trouwe volgers hebt die jouw onderneming of merk aanprijzen. Maar het onderhouden van social media kanalen is een intensieve klus, die continu een beroep doet op je creativiteit en waar je dagelijks veel kostbare tijd in moet steken. Bovendien kan het lastig zijn de juiste doelgroep te bereiken. Breedbeeld Communicatie is in de afgelopen twintig jaar meegegroeid in het communicatievak en weet als geen ander wat wérkt als het op succesvolle social media aankomt. Of je nu op zoek bent naar een partij om jouw social media te beheren, of dat je eenmalig een grootse social media campagne wilt opzetten; wij regelen het voor je.

 

Meer weten over het laten maken van een website, webshop of het opzetten van succesvolle social media? Lees onze blog over het vergroten van jouw online vindbaarheid!

zorg dat je online vindbaar bent