wat we doen

project- & beursbegeleiding

Heb je een beursdeelname of groot project op de planning staan? Geen nood!
Breedbeeld Communicatie regelt alles tot in de puntjes.

Beursbegeleiding
Succesvol deelnemen met jouw bedrijf aan een (vak)beurs vraagt om de nodige voorbereidingen. Maar samen met Breedbeeld Communicatie hoef jij je geen zorgen te maken. Beursbegeleiding is een van onze specialiteiten. Wij regelen alles voor je om van jouw deelname aan een (vak)beurs een succesvolle gebeurtenis te maken. Dat is de totaalaanpak in beursbegeleiding van Breedbeeld Communicatie.

Onze totaalaanpak regelt alles omtrent communicatie voor jouw beursdeelname tot in de puntjes. Een kleine greep uit onze totaalaanpak beursbegeleiding:

– Organiseren en coördineren van overleg
– Opstellen van een heldere planning, kostenraming en urenverantwoording, inclusief het bewaken hiervan;
– Begeleiden, ontwerpen en produceren van beursgerelateerde (POS-)materialen;
– Aansturen van o.a. beursmedewerkers, standbouwers, fotograaf, stylist, onze eigen DTP-studio, productiebedrijven en drukkerij;
– Inrichten beursvloer;
– Proactief fungeren als vraagbaak en probleemoplosser in elke fase; voor, tijdens en na afloop van de beurs.

Van planning tot banners, van flyers tot displays, wij doen er alles aan om jouw deelname aan de beurs tot een groot succes te maken. Totaalaanpak in beursbegeleiding: jouw beursdeelname georganiseerd van A tot Z. Wij regelen alles op de achtergrond, zodat jij je kunt focussen op jouw doel: jouw bedrijf en jouw klanten.

Projectbegeleiding
Staat er een groot project op de planning voor jouw bedrijf, maar kun je wel wat hulp gebruiken? Dan is Breedbeeld Communicatie jouw partner. Net als bij onze totaalaanpak in beursbegeleiding regelen wij alles omtrent communicatie om van jouw project een groot succes te maken. Plannen en organiseren, interne en externe communicatie, begeleiden en aansturen van (externe) partijen, wij zorgen ervoor dat jij straks kunt terugkijken op een geslaagd project.

shopmodules

als een baas