Beursstand – Gamesformotion

Beursstand – Gamesformotion

Naar de beurs

Als ondernemer deelnemen aan een (vak)beurs is een enorme klus. Er komt ook zoveel bij kijken. Daarom regelen wij alles voor jouw deelname aan de beurs van A tot Z. Het enige waar jij je mee bezig hoeft te houden is: contact maken met mensen op de beurs en jouw merk laten groeien. Ga voor beursbegeleiding van Breedbeeld Communicatie!

Breedbeeld Communicatie is beursbegeleider voor vele bedrijven, zoals Gamesformotion

Gamesformotion creëert spellen op maat voor alle denkbare doeleinden, van reclame tot educatie. Uniek zijn de chocolade edities van bekende en ’s werelds meest geliefde spellen, zoals Scrabble en Monopoly. Daarmee is Gamesformotion fameus en uniek. Breedbeeld werkt al erg lang voor Gamesformotion en ontwerpt niet alleen de verpakkingen maar ook de reclame en promotie voor de artikelen. Handelsbeurzen zijn belangrijk en effectief in het salesproces van Gamesformotion. Snel, klein, flexibel en praktisch moest hun handelsstand zijn. Breedbeeld slaagde voor beursstand met vlag en wimpel.

Gaat jouw bedrijf binnenkort naar de beurs en kun je wel wat hulp gebruiken? Lees dan alles over onze beursbegeleiding en neem vrijblijvend contact op om jouw beursdeelname te bespreken.