Widget Image

Wil jij ook de juiste doelgroepen bereiken met de juiste boodschap, van drukwerk tot digitaal? Dan is Breedbeeld er voor jou. Wij hebben echt alles in huis om je merk, product of dienst doeltreffend onder de aandacht te brengen. Ervaar het zelf; neem contact met ons op voor een kennismaking.

Signing (non) permanent & belettering

 

Elke keer als je rondrijdt in jouw bedrijfswagen of vrachtwagen reclame maken voor je eigen onderneming? Dat kan met onze autobestickering. Deze duurzame stickers gaan minimaal vijf jaar mee en veroorzaken geen enkele schade aan de lak van jouw auto. We ontwerpen, produceren en plaatsen de autobestickering, zodat jij gauw herkenbaar op weg kunt.
Naast autobestickering, ontwerpen, produceren en plaatsen wij ook gevelbelettering en in- en outdoor bestickering voor o.a. ramen, vloeren, wanden, toonbanken en kasten. Voor alle vormen van signing permanent, signing non permanent en belettering ben je bij Breedbeeld Communicatie aan het juiste adres. En verhuist je bedrijf? Dan verhuizen wij de gevelbelettering naar jouw nieuwe pand.

 

 

Meer weten over autobestickering en belettering van jouw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op!

 

<<< Terug naar Wat we doen Verder naar Portfolio >>>