wat we doen

Bij Breedbeeld Communicatie staat jouw onderneming centraal. We doen er alles aan om jouw merkidentiteit en naamsbekendheid te vergroten. Zowel online als offline, met de inzet van een scala aan communicatiemiddelen die passen bij jouw bedrijf. Waar kunnen we jou mee helpen?

#helder, sterk, duidelijk en onderscheidend.

Breedbeeld Communicatie ontwerpt een logo en huisstijl waar jouw (potentiële) klanten niet omheen kunnen.

#even niet swipen

Geef jouw onderneming een boost met gedrukte media.

#zorg dat je online vindbaar bent!

Wij maken websites. Wij maken webshops. Wij regelen jouw social media.
No nonsense.

#als een baas

Jouw beursdeelname of project van A tot Z geregeld!

#jouw merk in de picture

Naast autobestickering, ontwerpen, produceren en plaatsen wij ook gevelbelettering en in- en outdoor bestickering.

#herkenbaar op de weg

Naast autobestickering, ontwerpen, produceren en plaatsen wij ook gevelbelettering en in- en outdoor bestickering.

Breedbeeld Communicatie, hét communicatiebureau met meer dan 20 jaar ervaring

Internet, apps, social media, vloggers, bloggers, influencers…
Het communicatievak staat niet stil. Toch is het in de kern niet echt veranderd. Het gaat er nog steeds om dat je de juiste doelgroepen bereikt met de juiste boodschap. Bij Breedbeeld Communicatie gooien we daar al 20 jaar hoge ogen mee. Dat komt ook doordat we bewust meegaan met onze tijd. We volgen ontwikkelingen op de voet en pikken precies datgene eruit wat voor onze klanten nuttig is. Zo kunnen wij ook voor jou en jouw merk veel betekenen. Over de volle breedte, efficiënt en vooral doeltreffend. Ervaar het zelf!

Bereik jouw doelgroepen

Wil jij ook de juiste doelgroepen bereiken met de juiste boodschap, van drukwerk tot digitaal? Dan is Breedbeeld Communicatie er voor jou. Wij hebben echt alles in huis om je merk, product of dienst doeltreffend onder de aandacht te brengen. Breedbeeld Communicatie schakelt voor elk onderdeel van jouw opdracht de juiste specialisten in. Sommige hebben we zelf in huis, andere selecteren we vanuit ons zorgvuldig opgebouwde netwerk van creatieve professionals. Ervaar het zelf; neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking.