Vergroot jouw online vindbaarheid

Vergroot jouw online vindbaarheid

– Breedbeeld Communicatie houdt van heldere communicatie –

Laat je website maken door Breedbeeld Communicatie

Dat het voor ondernemers onontbeerlijk is een website te hebben, behoeft geen enkele uitleg.
Maar ja, als ondernemer heb je het al druk genoeg. Waar haal je de tijd vandaan om die website te bouwen, vlekkeloos te laten draaien en te voorzien van perfecte webteksten en spetterend beeldmateriaal?

Komt dit je bekend voor?

Kom dan eens vrijblijvend koffiedrinken en sparren over jouw website(wensen) bij Breedbeeld Communicatie. Anders dan vele communicatiebureaus, die enorme bedragen vragen voor een eenvoudige WordPress-website, kun je bij ons terecht voor het laten bouwen van jouw perfecte website voor een passende en aangename prijs. Een all-inclusive prijs voor jouw online zichtbaarheid. Inclusief SEO-webteksten, beeldmateriaal, koppelingen naar jouw social media en – indien gewenst – blogs, nieuwtjes en updates omtrent jouw bedrijf.

 

Een website laten maken zonder poespas. No nonsense, precies afgestemd op jouw wensen en passend binnen elk budget.

 

Website laten maken, voor elke ondernemer
Bij het bouwen van een website hou jij zelf de touwtjes in handen. Ben je zelf redelijk thuis in de wereld van ICT en CMS? Dan maken we jouw website startklaar, waarna je zelf aan de slag kunt met de inhoudelijke invulling of aanvulling ervan. En heb je hier totaal géén kaas van gegeten? Dan luisteren we naar jouw verhaal en jouw wensen en vullen we de website met alles wat jij erop wilt hebben. 
Bij Breedbeeld Communicatie laat je je website maken zonder poespas. No nonsense, precies afgestemd op jouw wensen en behoeftes en passend binnen elk budget. Wij bouwen (vernieuwde) websites voor grote, gerenommeerde bedrijven, maar net zo goed voor startende ondernemers en tijdelijke pop-up stores.

Website voor startende ondernemers
Ben jij een startende ondernemer en wil je online meteen goed vindbaar zijn? Lees hoe we dit onlangs nog aangepakt hebben voor een ondernemer in de startblokken.

 

Al belde of mailde hij tussendoor om wijzigingen door te geven; er waren voor hem geen aanvullende kosten.

 

Voor deze startende ondernemer, die na zijn opleiding een eigen praktijk wilde starten, ontwierpen wij een logo en huisstijl, bouwden we een website en maakten we alle benodigdheden voor een succesvolle start; van afspraken- en visitekaartjes tot het creëren van social media berichten en blogs. Tevens begeleidden we hem ruim een maand in het opzetten van ludieke Facebookacties, pasten we tussendoor – op zijn verzoek – teksten en tarieven op zijn website aan, schreven we blogs en regelden we beeldmateriaal, passend bij zijn praktijk. Wat voor deze startende ondernemer het prettigst was in onze samenwerking, was het vooraf afgesproken, vaste tarief. Al belde of mailde hij tussendoor om wijzigingen door te geven; er waren voor hem geen aanvullende kosten. Met andere woorden: bij Breedbeeld Communicatie weet je van tevoren waar je aan toe bent en kom je niet voor verrassingen (of torenhoge rekeningen) te staan.

 

Websites moet je juist levendig houden. Zo blijft jouw bedrijf gevonden worden in de online zoektocht van nieuwe klanten.

 

Voortborduren op bestaand succes
Bedrijven die al langer bestaan, hebben vaak jaren geleden een website laten maken. Deze website is op zich prima, maar staat redelijk stil. Er gebeurt niks nieuws, er wordt niks toegevoegd, aangepast en er worden geen blogs geschreven. Het bedrijf is online te vinden en daarmee is de kous af.

In de zoektocht van (potentiële) klanten naar de producten of diensten van dergelijke bedrijven, verschijnen deze niet op de eerste of tweede pagina met zoekresultaten. Dat is jammer en echt een gemiste kans. Websites moet je juist levendig houden; aanpassen en aanvullen met nieuwe teksten, afbeeldingen met de juiste (background) omschrijvingen, artikelen, nieuwtjes en blogs. Zo blijft jouw bedrijf gevonden worden in de online zoektocht van nieuwe klanten naar jouw producten en diensten. Vergeet daarnaast ook niet om vindbaar te zijn op diverse social media kanalen. De klant anno nu heeft meer vertrouwen in een bedrijf als deze ook op Facebook, Instagram, Snapchat of LinkedIn te vinden is. Bovendien geeft dat de mogelijkheid om laagdrempelig contact op te nemen, via messenger of PB’tjes en om continu op de hoogte te blijven van nieuwe producten, weetjes, aanbiedingen en acties. Er is een directe dialoog of interactie tussen klant en bedrijf mogelijk.

 

Met de juiste aanpassingen schoot de vindbaarheid van de bedrijven in zoekmachines omhoog.

 

Online zichtbaarheid voor bedrijven
Breedbeeld Communicatie heeft voor meerdere grote merken het totaalpakket online zichtbaarheid uitgevoerd. Vanuit de bestaande website hebben we gekeken naar de veranderingen die nodig en gewenst waren om online nóg beter gevonden te worden. Met het herschrijven van bestaande webteksten, het opfrissen van de lay-out en de online omgeving, het toevoegen van dagelijkse updates, blogs en/of nieuwsberichten én het inzetten op social media kanalen die nog niet gebruikt werden, schoot de vindbaarheid van deze bedrijven in zoekmachines omhoog en groeide hun klantenkring.

 

online vindbaarheid Breedbeeld Communicatie

 

Ter aanvulling op bestaand succes
Voor deze bedrijven was juist de frisse blik op hun bestaande website en online vindbaarheid een ware aanvulling op hun bestaande succes. Breedbeeld Communicatie start altijd met vrijblijvend brainstormen en sparren om de wensen en doelen van een bedrijf helder in beeld te krijgen. Daarna volgt er een plan van aanpak. Het bedrijf beslist daarna – vanzelfsprekend – zelf of zij hiermee akkoord gaan.

 

Heldere communicatie, daar houden we van!

 

Website laten maken voor ondernemers Breedbeeld CommunicatieWebsite en online zichtbaarheid voor een vast tarief
Bij Breedbeeld Communicatie houden we van heldere communicatie. Jij staat als klant centraal. We nemen alle tijd om vrijblijvend door te nemen hoe jij online beter zichtbaar wordt. Onze missie is om ervoor te zorgen dat jouw business groeit en zichtbaar wordt bij jouw doelgroep. Hier spreken we van tevoren en voor een vaste periode een bedrag af. No nonsense en geen onverwachte rekeningen voor jou als klant. Heldere communicatie, daar houden we van.  


Ben jij (startend) ondernemer en wil je graag een website en online zichtbaarheid tegen een vast tarief? Of heb je juist behoefte aan een sparringpartner om jouw huisstijl vorm te geven of te vernieuwen? Bel, mail of App voor een vrijblijvende afspraak. (En vraag vooral naar Annelies, dan staan er niet alleen koffie en thee, maar ook lekkere koeken en taartjes klaar 😉.)  

P.S.: Wist je dat onze actie ‘Proef zelf maar’, waarbij je de eerste 4 uur GRATIS krijgt, verlengd is?