Oh, kom er eens kijken …!
Een virtuele tour door (en voor) jouw bedrijf

Oh, kom er eens kijken …!

– Een virtuele tour door (en voor) jouw bedrijf –

Instantaan klantenbinding realiseren? Bedien jouw klanten op hun wenken, online. Met een virtuele tour door jouw bedrijf zien klanten in alle rust en coronaproof wat jij in huis hebt. Van een nieuwe collectie kleding tot een fabriekshal voor een impressie van jullie werkwijze; met een virtual tour zijn klanten helemaal thuis in jouw onderneming.

Waarom een virtual tour van jouw bedrijf laten maken?

Breedbeeld Communicatie maakt virtual tours voor alle ondernemers. Zo lanceerden wij onlangs de virtual tour voor het grote tuinmeubelmerk Garden Impressions. Dit bedrijf had – vlak voor de coronacrisis – een prachtige experience hal gemaakt, waarin klanten hun volledige collectie konden bekijken en ervaren. Om snel te kunnen schakelen en hun klanten tijdens de coronacrisis te laten zien wat zij in huis hebben, lieten ze een virtual tour maken. Een klus die Breedbeeld Communicatie op het lijf geschreven is.

Dankzij deze virtuele rondleiding kunnen alle klanten de prachtartikelen van dit bedrijf op afstand ervaren. Ze krijgen een goed beeld van het assortiment, alle kenmerken en gebruiksmogelijkheden. Tijdens deze virtuele rondleiding is het mogelijk elk artikel direct in de online catalogus te zien, zodat je ook alle verschillende kleuren van hetzelfde item te zien krijgt. En dankzij de ingebouwde QR-codes konden klanten meteen een wensenlijstje aanmaken met hun favoriete producten en instructievideo’s bekijken. Dat ze meteen een vleugje van de sfeer en kenmerken van het bedrijf meekregen is natuurlijk een grote plus.

De grenzeloze toepassingen en doeleinden van een virtual tour
Wie denkt dat een virtual tour alleen geschikt is voor klanten, heeft het mis. De toepassingsmogelijkheden en doeleinden van virtual tours zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan bedrijfstrainingen, workshops of online lessen voor (aanstaande) medewerkers. Laat op afstand zien hoe het bedrijf eruit ziet, waar de materialen opgeslagen liggen en hoe de machines werken, met behulp van een virtual tour. Dat is e-learning nieuwe stijl. Ook ideaal voor het inwerken van nieuwe collega’s op afstand, flexwerkers en invalkrachten. Ben je HR-manager? Dan denken wij graag met je mee hoe je deze online (in)werkperiode in combinatie met een virtual tour zo goed mogelijk organiseert.

Naast online ervaringen voor klanten en e-learning voor medewerkers, zijn online tours en rondleidingen ook perfect voor o.a.:
– Makelaars, verhuurders en verhuurmakelaars en interieurstylisten
– VVE’s en VVE-beheerders
– Scholen en onderwijsinstellingen, bijv. voor virtuele open dagen of online afstandsonderwijs
– Organisatoren van evenementen, feesten, bruiloften en eventplanners
– Veiligheidsmedewerkers en crisismanagers
– Horecamanagers en -medewerkers (ook voor het leren van het HACCP, hygiëne- en voedselveiligheid)

Een virtual tour van mijn bedrijf!
Een virtual tour door jouw bedrijf laten maken? Of juist een virtual tour voor jouw bedrijf laten maken? Neem dan vrijblijvend contact op met Breedbeeld Communicatie. Wij hebben alles in huis om in no time een virtuele rondleiding te maken van of juist voor jouw onderneming!