Jouw eigen boek laten maken

Jouw eigen boek laten maken

– Breedbeeld Communicatie regelt het voor je –

 

Boek laten maken

 

Sommige teksten, foto’s en informatie verdienen het om in een bijzonder jasje gegoten te worden. Geen folder, flyer of magazine, maar duurzaam en permanent; als een echt boek. Dat kan jouw persoonlijke verhaal zijn, de reportage van een bijzondere dag, de geschiedenis van jouw bedrijf of een eigen lesmethode. Breedbeeld Communicatie maakt van jouw verhaal een boek.

 

 

 

Laat jouw eigen boek maken
Bij Breedbeeld Communicatie kun je jouw boek laten maken, voorzien van een luxe (hard)cover, met een oplage vanaf één exemplaar tot het aantal dat jij nodig hebt. Over de opmaak van de pagina’s en het drukwerk hoef jij je geen zorgen te maken. Wij maken van jouw boek een plaatje en regelen het hele proces.

 

Waarom een boek laten maken?
Een boek maakt jouw verhaal, herinnering, reportage of verslag blijvend. Er zijn vele redenen om een boek samen te laten stellen en daarom kun je bij Breedbeeld Communicatie terecht voor het laten maken van de meest uiteenlopende soorten boeken:

  • Lesmethode of cursusmateriaal
  • Fotoboeken met dierbare herinneringen; trouwdag, verjaardag, vakantie, (zakelijke) jubileums
  • Productpresentatie of verslag in luxe boekvorm
  • Verhaal, eigen roman, prentenboek
  • Recepten laten bundelen tot kookboek

Zo maakten we voor onze klant Thyra Koeleman lesboeken en kookboeken, van de door haar zelf geschreven lesmethode Ervaar het maar; een methodische werkwijze voor het stimuleren van de motoriek, de zintuigen en de communicatie in de begeleiding van mensen met een (ernstige meervoudige) verstandelijke beperking.

 

Hoe gaat een boek laten maken in zijn werk?
Het start met het bespreken van het soort boek dat je wilt laten maken – van kookboek tot bedrijfsreportage – en welke uitstraling hier het best bij past: vrolijk, kleurrijk en uitbundig? Zakelijk, strak en rustig? Of juist creatief, speels en licht? Ook nemen we door welk formaat het boek moet krijgen, welke papiersoort en afwerking bij het boek past en welke manier van boekbinden hiervoor geschikt is.

Op basis van jouw teksten, beeldmateriaal en gewenste uitstraling gaan wij aan de slag met de opmaak, zoals de indeling van de teksten, passende lettertypes, beeldbewerking van jouw foto’s en beeldmateriaal, het toevoegen van een duidelijke inhoudsopgave en aanvullende informatie. En heb je meer beeldmateriaal nodig? Wij beschikken over een uitgebreide beeldbank waar je aanvullende afbeeldingen uit kunt kiezen. Of we gaan zelf aan de slag met het maken van foto’s of het digitaal ontwerpen van passend beeldmateriaal. Tevens is het mogelijk om jouw teksten door ons na te laten kijken op taal- en stijlfouten en aan te laten passen. Alles om van jouw boek een prachtplaatje te maken!

 

 

Finishing touch
Vanzelfsprekend krijg je het eindresultaat te zien, alvorens we het boek gaan drukken. Kijk na of alles er precies zo instaat als jij wilt en geef ons door of er nog aanpassingen nodig zijn. Ben je helemaal tevreden met het resultaat? Dan laten wij jouw boek drukken, in de oplage die jij wenst. En mochten er later toch nog meer boeken nodig zijn? Geef ons dan een seintje en we laten er boeken bij drukken.

Ook een boek laten maken? Neem contact op met Breedbeeld Communicatie en vraag naar Annelies, voor vrijblijvend advies of een offerte-op-maat.