Herinrichting pand en faciliteiten – Garden Impressions Outdoor B.V.

Herinrichting pand en faciliteiten – Garden Impressions Outdoor B.V.

Een complete metamorfose!

Mij is gevraagd om het pand van Garden Impressions Outdoor B.V. in Swifterbant en haar faciliteiten te upgraden. Een gave opdracht die ik als marketing communicatie specialist / projectmanager met beide handen heb aangepakt.

En wie schakel je hiervoor dan in?
Voor niet alleen een facelift van de kantoren, maar ook de realisatie van een compleet nieuw Sales Office, de upgrade van de bedrijfskantine, een nieuwe werkplek voor de Returns Department én last but not least een mega transformatie van de bestaande showroom naar een Experience Centre!

Dan kan ik eigenlijk heel kort zijn:
BELEEF, Hollander kantoorwensen op maat, Van Halm IT, Admiraal Elektrotechniek, Vierboer, Kristal Koel, javol woning & project stoffering, Wansink Schilderwerken, De Keukenheeren, Aannemersbedrijf Haafkes, LichtTotaal, Groen woning – en projectinrichting , Wanpla Kampen B.V., Modulaire Units, Allround Cleaning Service BV, DeRo Dienstverlening B.V., Byfrnk, XM-art, Spant7 en Veenstra Visueel.

Mijn begeleiding, inclusief projectplanning & kostenraming en de bewaking hiervan, aansturing van derden, als vraagbaak en probleemoplosser fungeren, in combinatie met een accurate samenwerking tussen alle partijen, heeft geresulteerd in deze geweldige metamorfose!

Hartelijk dank aan iedereen (en dan moet ik álle medewerkers van Garden Impressions uiteraard ook niet vergeten!!) die dit mede mogelijk hebben gemaakt gedurende een periode van  10 maanden!

Het resultaat mag er zijn!