Social media – Fish & Chips XL

Social media – Fish & Chips XL

Social media

Wij regelen posts en campagnes

Ondernemers zijn al druk genoeg. Tijd voor social media is vaak schaars, terwijl juist social media bijdraagt aan klantenbinding, naamsbekendheid en meer omzet. Hoe lekker is het om deze klus (tijdelijk) uit handen te geven? Breedbeeld Communicatie maakt posts en campagnes, inclusief beeldmateriaal. En als je het fijn vindt, plaatsen we ze op jouw social media kanalen én regelen de follow-up. Dan heb jij de tijd om je te focussen op je onderneming en je klanten.

Social media voor Fish & Chips XL

Voor de Hollandse Fish en Chips XL retailer, actief in Duitsland, verzorgt Breedbeeld Communicatie een actieve online strategie. Voornamelijk gericht op Facebook zorgt Breedbeeld Communicatie in samenwerking met haar Duitse Webargentur voor een stroom van berichten. Diverse keren worden kortingen, acties en aanbiedingen geplaatst in een vaste kring van liefhebbers en vrienden. Een omzet-boost zonder weerga.

 

Ook op zoek naar een partner om jouw online activiteiten en social media te regelen of tijdelijk over te nemen? Breedbeeld Communicatie staat voor je klaar.