Projectbegeleiding | Totaalaanpak | Beurzen

Wist je dat Breedbeeld Communicatie ook dienstverlening in projectbegeleiding aanbiedt? Bijvoorbeeld als jouw bedrijf of merk deelneemt aan een beurs. Onze totaalaanpak in projectbegeleiding regelt alles omtrent communicatie voor jouw beursdeelname tot in de puntjes:

 Organiseren en coördineren van projectoverleg

 Opstellen van projectplanning, kostenraming en urenverantwoording, inclusief bewaking hiervan

 Begeleiden van ontwerp en productie van beursgerelateerde (POS-)materialen

 Aansturen van onder andere beursmedewerkers, standbouwers, fotograaf, stylist, onze eigen DTP-studio, productiebedrijven, drukkerij

 Inrichten beursvloer

 Proactief fungeren als vraagbaak en probleemoplosser in elke fase van het project

Zo hebben wij onlangs het tuinmeubelmerk Garden Impressions mogen begeleiden voor hun deelname aan de spoga+gafa beurs in Keulen. Samen met een enthousiast team hebben we o.a. de nieuwe catalogus gemaakt, inclusief het begeleiden van de fotografie, werkten we aan de standbouw en richtten we de stand in. Een prachtig project, waar we met trots op terugkijken!

Sta jij binnenkort op de beurs en ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op. T/m het einde van dit jaar kun je nog gebruikmaken van onze jubileumactie ‘Proef zelf maar‘. Alle nieuwe klanten krijgen de eerste 4 uur van ons vakwerk GRATIS!